Sprint 3 review & Sprint 4 planning

Vandaag de eerste sprint review gehad. Veel tips gehad voor de volgende sprint. Bijvoorbeeld eerder aangeven als het sprint doel (mogelijk) niet gehaald wordt. Daarnaast niet alleen demo maar ook een presentatie geven zo dat er een leidende draad is waar in je al je punten kan vertellen die je gedaan hebt in de afgelopen sprint.

Voor de volgende sprint ga ik het onderzoek focussen op welke onderdelen komen er kijken bij NLP (en eventueel welke (Microsoft) tooling is er beschikbaar voor deze onderdelen). Hiervoor heeft Jeroen een voorbeeld gegeven van een architectuurplaat. Voor het praktijk stuk van de sprint wil ik gaan focussen op het implementeren van de keyword API van microsoft om zo meer vragen te kunnen stellen. Dit wordt eerst overlegd met de product owner zodat we allemaal dezelfde gedachten hebben.